Outplacement

2Outplacement – Human Talent tilbyder individuelle outplacementforløb og karriererådgivning til opsagte medarbejdere 

Når det er nødvendigt, at sige farvel til en eller flere medarbejdere, kan en værdig afskedigelse af de berørte medarbejdere, gøre en stor forskel for både virksomheden og den opsagte.

Det giver god mening, at hjælpe opsagte medarbejdere videre.

Hos Human Talent har vi gennem årene hjulpet flere hundrede personer videre i nyt job og med os er din virksomhed sikret et professionelt og nærværende forløb.

Sandsynligheden for at komme hurtigt videre i job afhænger især af evnen til, at begå sig som jobsøger. Det er vores erfaring, at et individuelt, målrettet og handlingsorienteret forløb er afgørende for, at få succes.

Vi har mange års erfaring med, at hjælpe ledere, specialister og medarbejdere videre efter en opsigelse og med mere end 2000 karriererådgivningssamtaler, et nært samarbejde med private og offentlige virksomheder, samt et solidt kendskab til arbejdsmarkedet, ved vi hvad vi taler om.

Hvorfor outplacement?

For de færreste er det en positiv oplevelse at blive afskediget, og lige så sjældent er det behageligt at skulle opsige en medarbejder. Outplacement kan gøre situationen nemmere for begge parter

Tre gode grunde til at vælge outplacement:

  • En ordentlig afslutning: outplacement kan gøre en opsigelse til en bedre oplevelse for både lederen og den opsagte medarbejder, så samarbejdet afsluttes på en ordentlig måde.
  • Professionalitet: Der vises tilbageværende medarbejdere, at virksomheden agerer professionelt og ansvarligt – også i vanskelige situationer. Det skaber tryghed internt.
  • Ambassadører for virksomheden: En professionel håndtering af opsigelsen øger sandsynligheden for, at den opsagte medarbejder vil være positivt indstillet overfor sin tidligere arbejdsplads.

Kontakt os for vejledning i processen info@humantalent.dk