Økonomielev

Andre stillinger

Økonomielev – Contigo Print Group

Er du typen der taster dine bon’er ind i et regneark, og er du vild med tal? Så er det dig vi har brug for.

Contigo Print Group tilbyder med snarest mulig tiltrædelse, en 2-årig elevuddannelse i vores økonomiafdeling. For den rette er der mulighed for et spændende forløb med selvstændige arbejdsopgaver og indsigt i en international virksomhed.

Contigo Print Group A/S, er Nordeuropas førende leverandør af masseproducerede tryksager, indenfor offsetrotation og dybtryk. Virksomheden leverer tryksager til nogle af de største virksomheder i Danmark.

Som Økonomielev hos os kommer du ud i alle kroge af virksomheden

Du bliver en del af en meget engageret økonomiafdeling med i alt 3 medarbejdere og du får en bred viden i at drive en succesrig international virksomhed, hvor du vil opleve, at dine kollegaer vil se dig som en vigtig holdspiller. Dit hovedfokus vil være at assistere vores økonomiafdeling, hvor du også får ansvar for dine egne opgaver. Du vil gradvist, i takt med din uddannelse og tilegnelse af viden og færdigheder, blive tildelt mere og mere selvstændigt ansvar, under hensyntagen til dine kompetencer og udvikling i øvrigt.

Dine arbejdsopgaver:  

I løbet af din elevtid kommer du til at stifte bekendtskab med forskellige opgaver i økonomiafdelingen. Du får bl.a. mulighed for at arbejde med kreditorområdet fra A-Z, finansbogføring, bogføring af kunde ind- og udbetalinger, afstemninger af bl.a. banker, momsopgørelser og afregninger samt finansbogholderi, herunder opgørelse af papirforbrug og bogføring af afregninger fra vores udenlandske trykkerier og diverse ad hoc opgaver i økonomiafdelingen. Alt sammen er med til at give dig en grundig indføring i opgaverne i en økonomifunktion, samtidig med at du lærer hverdagen i en virksomhed med en international berøringsflade at kende. Derudover får du mulighed for at deltage i udvikling, optimering og beskrivelse af forretningsgangene i virksomheden.

Dine kvalifikationer:         

Vi forestiller os, at du har en drøm om at gøre karriere inden for økonomi og at du har afsluttet din HHX med et godt resultat. Du er topmotiveret for at finde en fed elevplads med masser af muligheder for at udvikle dig indenfor området.

  • Du ser dig selv som et talent, der motiveres af at blive den bedste på dit felt.
  • Du er er vant til at arbejde med MS Office, især Excel. Har du kendskab til Navision (Microsoft Dynamics NAV Classic 2009) er det en fordel, men ikke et krav.
  • Du behersker dansk flydende såvel mundtligt som skriftligt, og det vil være en stor fordel, hvis du behersker engelsk i skrift og tale og eventuelt tysk, idet vi er en international virksomhed
  • Du er imødekommende, engageret, pligtopfyldende og har mod på at arbejde selvstændigt.
  • Du er lærenem og hjælpsom, og du lader dig ikke slå ud i travle perioder.
  • Generelt en positiv person der trives i et miljø med højt til loftet.
  • Vi forventer at du deltager i relevant uddannelse udenfor virksomheden.

Vi tilbyder

  • Et spændende og udviklende elevforløb i en international virksomhed
  • Byens bedste kollegaer
  • Din udvikling vil være i fokus – og vi lover dig, at du hurtigt får dine egne ansvarsområder med sparring fra leder og kolleger.

Ansøgning

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores økonomichef Jan Steffensen på telefon 8742 5572.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV mærket “økonomielev” på mail til: jan@contigo.dk

Ansøgningsfrist:  25. september 2017

Tiltrædelse:  hurtigst muligt, men vi venter selvfølgelig på den rette kandidat