Ledige stillinger

Nedenfor finder du vores aktive stillingsopslag.

Sikkerhedschef til Midtjyske Jernbaner – Lemvig

Som sikkerhedschef er du ansvarlig for jernbanesikkerheden hos Midtjyske Jernbaner. Du bliver en del af den øverste ledelse i Midtjyske Jernbaner, og har din daglige gang på kontoret i Lemvig. Vi har mange spændende opgaver, der venter på dig. Din første opgave bliver at stå i spidsen for en igangværende total revision af vores sikkerhedsledelsessystem (vores sikkerhedsledelsessystem er et kvalitetsledelsessystem sammenligneligt med ISO).

Områdechef med fokus på udvikling og ledelse

Motiveres du af at udvikle, lede og skabe gode resultater gennem dine medarbejdere? Som områdechef står du i spidsen for en veletableret afdeling. Du får det overordnede ansvar for salg, udvikling og ledelse af anlægsprojekter i Østjylland, der spænder vidt fra jord-, vej- og kloakopgaver til forsyningsarbejde.

Områdechef til VAM A/S nye afdelingskontor i Aarhus

Vi udvider med et nyt afdelingskontor i Aarhus. I den forbindelse søger vi en dygtig områdechef, der vil stå i spidsen for at udvikle og vedligeholde virksomhedens aktiviteter i området. Du får stor mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen, og kommer til at arbejde tæt sammen med ledelsen, som gerne lytter til dine ideer.

Regnskabschef til entreprenørvirksomhed med stærke værdier

Vi søger en dygtig kollega til at lede VAM A/S økonomifunktion på virksomhedens hovedkontor i Vester Alling, da vores nuværende regnskabschef har fået nye og spændende udfordringer i virksomheden. Du får stor mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet, og kommer til at arbejde tæt sammen med ledelsen, som gerne lytter til dine ideer. 

Økonomi- og regnskabsmedarbejdere til Østjylland

Vores kunder efterspørger løbende dygtige og erfarne medarbejdere til faste stillinger og interim opgaver indenfor økonomi og regnskab.


 

Mange af de opgaver vi arbejder med bliver ikke annonceret. I de tilfælde benytter vi search, netværk, herunder Linkedin og emnebank til at besætte stillingerne. Send dit CV til info@humantalent.dk for at komme i betragtning til de stillinger, der ikke bliver annonceret eller følg vores virksomhedsprofil på LinkedIn.

linkedin