Ledige stillinger

Nedenfor finder du vores aktive stillingsopslag.

Controller og talknuser til Midtjyske Jernbaner

Selvstændig controller og talknuser søges til en nyoprettet stilling hos Midtjyske Jernbaner. Midtjyske Jernbaner er en virksomhed i rivende udvikling og vækst, hvorfor vi nu søger en dedikeret medarbejder til en nyoprettet stilling i vores administration. Du skal være talknuser og have et analytisk øje, da du bliver ansvarlig for økonomien og den løbende rapportering heraf. Der vil også komme mange andre varierede og spændende opgaver, som du skal tage dig af, så du vil møde et godt, men tempofyldt arbejdsmiljø, hvor kontinuerlige forandringer er en del af hverdagen.  

Lønningsbogholder til Schur International a/s i Horsens

Dygtig og udviklingsorienteret lønningsbogholder søges til Schur International a/s i Horsens. I samarbejde med koncernens andre lønningsbogholdere, får du ansvaret for løn- og gageudbetaling for funktionærer og timelønnede fordelt på 4 selskaber i den danske del af Schur-koncernen. Du skal også hjælpe til med personalerelaterede opgaver, som kontrakter samt betjening og vejledning i virksomhedens HR-system mv.

Produktchef til Limagrain A/S – med en faglig og kommerciel profil

Human Talent søger for vores kunde Limagrain A/S i Horsens, en produktchef, der med reference til virksomhedens direktør, vil få produktansvar for raps og korn og stå for videreformidling af faglig information inden for produktområdet, internt og eksternt. Du bliver den faglige ekspert, men indgår i et tæt samarbejde med den produktansvarlige for majs og øvrige kollegaer på kontoret, som er beliggende i Landbrugets hus i Horsens.

Forretningsudvikler til VAM A/S

Trives du med at skabe fremdrift på strategier og handlingsplaner ved at bruge dine evner til at tænke innovativt og forretningsorienteret? Glæd dig til et interessant og indholdsrigt job, hvor du i samarbejde med direktion og ledelse omsætter VAM´s nye mission og vision til strategiske handlingsplaner, der skal drive virksomheden fremad.

Økonomi- og regnskabsmedarbejdere til Jylland

Vores kunder efterspørger løbende dygtige og erfarne medarbejdere til faste stillinger og interim opgaver indenfor økonomi og regnskab.


 

Mange af de opgaver vi arbejder med bliver ikke annonceret. I de tilfælde benytter vi search, netværk, herunder Linkedin og emnebank til at besætte stillingerne. Send dit CV til info@humantalent.dk for at komme i betragtning til de stillinger, der ikke bliver annonceret eller følg vores virksomhedsprofil på LinkedIn.

linkedin