Fleksibel rekruttering

Fleksibel rekrutteringsprocs

Vi er din rekrutteringspartner, der bidrager hvor det giver mest værdi – uanset om det er i forhold til hele processen eller blot dele af den.

Foranalyse – bliv skarp på profilen

 

En god opstart på rekrutteringen af en ny medarbejder er afgørende for et godt resultat. Vi hjælper med specificering og udarbejdelse af job- og kravprofil, succeskriterier for målopfyldelse og udformning  af stillingsopslag.

Search – aktivering af inaktive kandidater

 

Det kan være svært og tidskrævende at finde frem til de helt rigtige kandidater. Den rigtige kandidat kan være:

  • Passivt søgende og tjekker ikke stillingsannoncer
  • Kan være ansat i en konkurrerende virksomhed, hvor direkte kontakt til kvalificerede kandidater bedst varetages af en ekstern partner

Kandidatscreening

 

Til nogle stillinger kommer der så mange ansøgninger, at det kan være en uoverskuelig opgave. Vi kan screene kandidatfeltet og udvælge dem der matcher kravprofilen bedst.

 

Interview

 

Undgå vurdering på baggrund af førstehåndsindtryk, spontant interview og egne præferencer. Vi kan deltage i samtalerne med kandidaterne og bidrage med et struktureret og individuelt tilrettelagt interview, samt sparring omkring valg af kandidat.

 

Assessment – personvurdering, test

 

Vores assessment bidrager til, at din virksomhed har et grundigt og nuanceret beslutningsgrundlag for udvælgelse af den bedst egnede kandidat. Det gør vi via:

  • Adfærds- og motivationsprofil
  • Kognitiv evnetest/intelligenstest
  • Personlighedstest
  • Cases – kandidatens faglige dybde undersøges via en konkret opgave
  • Referencer

 

Outsourcing af rekruttering

 

I en travl hverdag eller ved rekruttering af mange medarbejdere på én gang, kan der være behov for at få tilført ekstra HR ressourcer. Vi fungerer som en form for insourcede eksterne konsulenter der arbejder i din virksomheds navn. Vi benytter gerne din virksomheds rekrutteringsproces, HR-system og lokation.

Vores resultater er gode og under referencer, kan du læse nogle af dem.

Vi kan hjælpe i netop den fase, hvor din virksomhed ønsker assistance. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med en fleksibel rekrutteringsproces – telefon 87 45 00 25 eller info@humantalent.dk