Outplacement

Det giver god mening, at hjælpe opsagte medarbejdere videre.

Hos Human Talent har vi gennem årene hjulpet flere hundrede personer videre i nyt job. Med os er din virksomhed sikret et professionelt og nærværende forløb. Sandsynligheden for at komme hurtigt videre i job afhænger især af evnen til at begå sig som jobsøger. Det er vores erfaring, at et individuelt, målrettet og handlingsorienteret forløb er afgørende for at få succes.

Vi har mange års erfaring med, at hjælpe ledere, specialister og medarbejdere videre efter en opsigelse og med mere end 2000 karriererådgivningssamtaler, et nært samarbejde med både private og offentlige virksomheder, samt et solidt kendskab til arbejdsmarkedet, ved vi hvad vi taler om.

Afskedigelser er en uundgåelig del af virksomheders udvikling, og det er ofte en fordel med en neutral sparringspartner i processen.

Hvorfor outplacement?

For de færreste er det en positiv oplevelse at blive afskediget, og lige så sjældent er det behageligt at skulle opsige en medarbejder. Outplacement kan gøre situationen nemmere for begge parter.

Tre gode grunde til at vælge outplacement

  • En ordentlig afslutning – outplacement kan gøre en opsigelse til en bedre oplevelse for både lederen og den opsagte medarbejder, så samarbejdet afsluttes på en ordentlig måde.
  • Professionalitet – der vises tilbageværende medarbejdere, at virksomheden agerer professionelt og ansvarligt – også i vanskelige situationer. Det skaber tryghed internt.
  • Ambassadører for virksomheden – en professionel håndtering af opsigelsen øger sandsynligheden for, at den opsagte medarbejder vil være positivt indstillet over for sin tidligere arbejdsplads.

Hvordan foregår et outplacementforløb?

Hos Human Talent tilbyder vi individuelle outplacementforløb, hvor den opsagte medarbejder møder sin rådgiver en eller flere gange om ugen – eller efter behov. Et forløb består typisk af 5 – 12 møder fordelt over en periode på 3-6 måneder.

Forløbet

Vores resultater er gode og under referencer kan du læse nogle af dem

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe – telefon 87 45 00 25 eller info@humantalent.dk