Referencer

Her kan du læse, hvad vores kunder siger om samarbejdet med Human Talent.

Aarhus Letbane

Aarhus

Michael Borre – Aarhus Letbane, Administrerende direktør

”I Aarhus Letbane har vi benyttet os af de skarpe kompetencer som Trine Sangill har inden for rekruttering. Hun har stor viden om den kollektive trafik, er bredt orienteret om kandidater i Aarhus og omegn og har et meget skarpt øje for det menneske hun sidder over for. Trine har hjulpet med ansættelse af flere ledere og medarbejdere, og hun har også vist et skarpt blik for mit og virksomhedens behov. For eksempel har Trine rådgivet os til at ændre lidt på stillingsopslaget til en stilling fordi hun ikke mente at de indkomne ansøgere ramte vores reelle behov. Det var godt og rigtigt set.

Vi har også brugt Trine til et par outplacement-forløb, og også her virker hun skarp og kompetent.

Jeg kan helt sikkert anbefale Trine og de ydelser, hun leverer. Jeg har i hvert fald tænkt mig at ringe til Trine næste gang jeg har en vanskelig rekruttering.”

 

Skovdal Nordic

Skovdal

Inge Skovdal, Skovdal Nordic, Owner

“Trine har hjulpet os med rekruttering af nøglemedarbejdere, hvor det har været afgørende, at matche faglighed, personlighed og især potentialet hos kandidaten. Vi har fået ansat det helt rigtige personale, som meget hurtigt har bidraget til Skovdal Nordic’s vækst. I processen har vi oplevet Trine som en erfaren, professionel og inspirerende sparringspartner- Jeg kan klart anbefale Trine.

Midttrafik

Midttrafik/

Midttrafik – Jens Erik Sørensen, Direktør

“Midttrafik har igennem en årrække haft et godt samarbejde med Trine Sangill, der har hjulpet os med rekruttering af medarbejdere, udarbejdelse af DiSC- profiler for medarbejdere og ledere, coaching af ledere m.v. Trine leverer altid professionelle løsninger, service og god rådgivning i fht. de stillede opgaver.  Og altid med en indlevelsesevne og empati, der gør de involverede trygge ved proces og resultat.

Midttrafik kan varmt anbefale Trine Sangill.”

 

Schur International A/S

Schur

Schur International a/s – CFO  Knud Jensen

Da Schur International a/s skulle bruge HR medarbejdere kontaktede jeg Trine Sangill

”Trine udviste god indlevelse i Schurs behov i forbindelse med rekrutteringsprocessen og fandt det rigtige personale til os. Umiddelbart efter vores nye medarbejdere var tiltrådt, mærkede vi Trines interesse, for en tæt opfølgning på ansættelserne. Alt i alt har Trine undervejs og efterfølgende vist stor entusiasme og indlevelse”.

 

Mercantec

Mercantec/

Mercantec – Sekretariatsleder Charlotte Aaen

Human Talent var i Viborg hos Mercantec , hvor vi afholdt vores DiSC udviklingsforløb.

Læs her hvordan sekretariatsleder Charlotte Aaen oplevede forløbet og samarbejdet med Human Talent:

Vi fik merværdi i teamet og forståelse for hinandens forskelligheder.
Uddannelse af medarbejderne er en naturlig del af den enkeltes udviklingsplan, når man som vi, er ansatte på en uddannelsesinstitution. Gennem flere år har efteruddannelse og videreuddannelse for den enkelte haft høj prioritet. Nu er vi imidlertid på skoleplan i gang med dannelse og udvikling af team, og i den forbindelse var det naturligt at kigge på andre teamudviklingsværktøjer udover den fag-faglige.

Sekretariatsteamet på Mercantec består af flere vidt forskellige funktioner og af medarbejdere med vidt forskellige baggrunde. I forsøget på at samle teamet og finde et fælles afsæt for samarbejde, opsøgte vi Human Talent, som vi vidste havde kompetencer indenfor teamudvikling, coaching og ikke mindst erfaring med personprofilanalyser.

Human Talent formåede at løfte vores team op på det næste niveau. På en teamdag, fik vi gennemgået personprofilanalysen DiSC´s plusser og minusser, – blev præsenteret for vor egen profil, – legede os igennem kommunikationens og adfærdens svære kunst og fik til slut fundet forståelse for hinandens forskelle. Det har vi taget ind i vor dagligdag – det er et stærkt værktøj, OG det virker!

DiSC profilanalysen fik vi ved individuelle coachsamtaler lejlighed til at drøfte med Trine Sangill og der er ingen tvivl om, at alle medarbejdere i teamet, har opnået en øget bevidsthed om egne styrker og svagheder. DiSC profilen indeholder en handlingsplan, som vi løbende arbejder med (Leder og medarbejder imellem) og vi vil i efteråret lade Trine følge op på de individuelle handlingsplaner ved en afsluttende coach samtale.

Det var ikke uden en vis skepsis hos medarbejderne, at forløbet startede op, men det forsvandt hurtigt. Det har været et fantastisk forløb! Trine Sangill er meget professionel og nærværende i sin tilgang til medarbejderne, som alle har været begejstret for Trines coaching, som har givet stof til eftertanke og ikke mindst handling med resultater med afsæt i det oprindelige formål.

Vi anbefaler meget gerne Trine Sangill og Human Talent – dér skabes handling og resultater!

Venlig hilsen
Charlotte Aaen
Sekretariatsleder
Mercantec

Mercantec – karrierecenter Midt i Viborg, har 3000 elever årligt,
ca. 400 medarbejdere og et bredt udbud af uddannelser.

Læs resten
Aedifico

Aedifico/

Indehaver af Aedifico – Torsten Linck

Jeg gik med tanker om at starte egen virksomhed, men jeg manglede lige det sidste mod til at tage springet. Trine Sangill hjalp mig med personlig coaching, hvor jeg gennem nogle møder fik mere og mere fokus på, hvad jeg ønskede.

Jeg fik fra gang til gang selv fastlagt mine mål til næste møde samt klarlagt, hvordan jeg greb ”svære situationer” an og fik dem vendt til positive oplevelser.

Jeg driver nu min egen ingeniørvirksomhed – Aedifico, og har en mængde kunder, rigtig travlt og god succes – så jeg kan bestemt anbefale en personlig coaching ved Trine Sangill.

 

Karriererådgivning

Nyuddannet

Hej Trine

“Jeg var som nyuddannet og jobsøgende så heldig at få et forløb hos dig for nogle år siden. Forløbet gjorde (som den første jobsøgnings-aktivitet i mængden) en reel forskel, og var uden tvivl helt afgørende for min dengang indtræden på jobmarkedet, og min nu videre færd ud i erhvervslivet. Jeg har for nyligt landet mit “andet job”, en stor glæde og personlig sejr at gå fra ikke at blive indkaldt til samtaler til bl.a. at blive udvalgt blandt mere end 70 ansøgere og tilmed få tilbudt drømmejobbet hos (international virksomhed) i slutningen af jobsamtalen – TAK for konkrete værktøjer og ærlig, professionel vejledning!”

Hilsen L

Coaching og træning i jobsamtalen

Økonomielev – Emil

En hilsen fra Emils far:

“Hej Trine,

En lille hilsen for at fortælle at det gik supergodt til samtalen og at Emil derfor fik jobbet!!!!!!!!

Han startede allerede i torsdags og indtil nu med KÆMPE succes, så mange tak for hjælpen, han har fået utroligt meget ud af jeres møder.

Han er ikke i tvivl om, at det er derfor at det er lykkes ham at gennemføre en god samtale og dermed få elevpladsen.

Så endnu engang mange tak!

Mvh Max”

Coaching og træning i jobsamtalen

Marie, nyuddannet Bachelor og cand. it.

“Hej Trine,

Jeg vil lige give en opdatering på de jobsamtaler, jeg var til i sidste uge. Begge samtaler gik rigtig godt! Efter jeg havde været til 2. samtale ved den første virksomhed i torsdags, blev jeg ringet op et par timer efter, og fik tilbudt jobbet – så jeg starter faktisk allerede i morgen 🙂 Jeg blev også inviteret til 2. samtale, ved det andet job som vi også gennemgik, hvilket jeg takkede nej til, eftersom jeg havde fået tilbudt det andet job.

Så tusind tak for gode råd og feedback!  Efter at have været til 18 jobsamtaler, har træning i jobsamtalen hos dig jo tydeligvis lige været det, jeg havde brug for :)”

Mange hilsner

Marie

 

Outplacement

CFO – Ole

“Det var et stort chok for mig at blive fyret, og da jeg blev tilbudt et outplacementforløb, valgte jeg i første omgang at takke nej til forløbet. Dagen efter ringede Trine Sangill fra Human Talent, og jeg er i dag utrolig glad for, at jeg alligevel valgte at tage imod sparring.

Jeg fik vendt bitterhed og vrede til en spændende rejse mod nye udfordringer. At have en fortrolig og neutral sparringspartner i den proces, jeg gennemgik, var en kæmpe hjælp. Jeg fik sat nogle ting på plads, som gjorde, at jeg igen kunne se positivt på fremtiden. Trine var i hele forløbet meget nærværende og inspirerende, men hun udfordrede mig også på en positiv måde. Det var helt nyt for mig at bruge flere timer på mig selv i forbindelse med ønsker til jobindhold og fremtidig karriere, og jeg ville ønske at alle kunne få den mulighed – det er en gave”

Forberedelse og sparring omkring jobsamtalen

Ingeniør – Sara

Sara henvendte sig til Human Talent første gang i 2013, hvor hun ønskede træning i jobsamtalen i forbindelse med sit første job som ingeniør og igen i 2017 i forbindelse med en ny jobsamtale, hvor hun havde brug for sparring omkring testresultater og hvordan hun fik stillet de rigtige spørgsmål til samtalen. Læs her hvad Sara fik ud af sine to møder med Human Talent.

“Hej Trine

Hvor er jeg glad for at jeg snakkede med dig forleden dag – i går takkede jeg ja til jobbet. Begge de gange jeg har snakket med dig, har det endt med at jeg har fået tilbudt jobbet. Tak endnu en gang!

Bedste hilsner

Sara”

 

Coaching og træning i jobsamtalen

Project Manager – Karina (nyuddannet)

“Kære Trine

Jeg var til en coaching session hos dig tilbage i maj måned 2016 og du får her lidt feedback. Det har været et uhyre langstrakt rekrutteringsforløb, som først er afsluttet i dag.

Jeg har været til 3 personlige samtaler siden slutningen af maj med henblik på stillingen hos (international virksomhed), og det mundede i dag ud med, at jeg fik drømmejobbet. Til alle samtaler har jeg modtaget stor ros for at være velforberedt, og især har jeg fået ros for min introduktion om mig selv, som vi gennemgik til sessionen. Jeg følte stort overskud og ro i situationerne, og jeg er sikker på, at det bl.a. er som følge af din coaching. Det var den første samtale, jeg var til siden, vi mødtes – og det blev altså heldigvis også den sidste i denne omgang i hvert fald.

Så jeg vil sende dig en stor tak og den varmeste anbefaling her fra!”

Med venlig hilsen

Karina

Coaching og træning i jobsamtalen

IT Business Consultant – Jane

“Jeg havde brug for coaching til, hvordan jeg greb samtalen bedst an, især 2. samtale, hvor der ofte er test eller en business case, man skal tale udfra. Derfor henvendte jeg mig til Trine Sangill – det gav resultat. Jeg fik jobbet og starter hos xxxxxxxx i København. Er sikker på at input fra dig gjorde udslaget, og jeg har fået meget positiv feedback fra samtalen.

1000 tak for din hjælp og input.”

Venlig hilsen

Jane

Coaching og træning i jobsamtalen

Advokatfuldmægtig – Carina

“Hej Trine

Jeg vil blot til din orientering fortælle, at jeg er blevet tilbudt et job som jurist ved xxxxxxx. De har startet et helt nyt program for landets bedste studerende med henblik på at blive ledere, hvilket jeg ser meget frem til.

Jeg vil derfor sige tak for al din gode vejledning, som jeg har taget til mig, og som har været en kæmpe hjælp, hvilket også tydeligt kan ses, da denne samtale er min 2. samtale, efter at jeg har været ved dig. Jeg har specielt kunne anvende dit råd om at tage styringen til samtalen og selv fortælle om, hvor dygtig jeg er, fremfor at det bliver en “forsvarssamtale”, hvor man bliver bombarderet med spørgsmål, som tit fokuserer på ens dårlige kvaliteter og ikke så meget de gode.

Tak for alt.”

Med venlig hilsen

Carina

“Hej Trine

Jeg vil bare endnu en gang sige tak for den kæmpe hjælp du gav mig i sommers i forbindelse med jobsøgning. Allerede den første samtale jeg havde, efter at jeg havde snakket med dig, mundede jo ud i, at jeg fik et godt arbejde.

Jeg har nu været til en samtale mere, hvor jeg endnu en gang takket været dine teknikker har fået tilbudt et arbejde. Jeg skal derfor nu begynde ved xxxxxxxxx som advokatfuldmægtig, hvilket er min store drøm.

Du skal derfor have endnu et tak – hvor er det stort at en time med dig har betydet, at jeg er blevet tilbudt job ved samtlige efterfølgende jobsamtaler, da jeg inden da havde været til 8-10 stykker uden held.”

De bedste hilsner

Carina

Læs resten
Hjælp til CV og ansøgning/træning i jobsamtalen

Kontorassistent – Hanne

Hanne fik hjælp til ansøgning og i cv i oktober 2010 og med det resultat, at hun nu blev inviteret til samtaler.
Hanne henvendte sig igen i marts 2011 for at blive coachet og rådgivet i forhold til de mange jobsamtaler hun blev inviteret til, men hvor hun desværre ikke blev tilbudt jobbene.

Læs her hvad Hanne fik ud sine to møder.

”Jeg kontaktede Trine for at få hjælp med ansøgning og CV, det blev rigtig godt.
Jeg søgte utallige stillinger indenfor kontorområdet og kom til mange samtaler.
Da jeg havde været til ca. 7 samtaler kunne jeg konkludere at jeg gjorde noget ”galt” da jeg ikke fik jobbene, mine kvalifikationer var der ikke noget i vejen med.
Jeg kontaktede Trine igen og fik en tid til coaching til jobsamtale.
Dagen før jeg skulle til jobsamtale, var jeg i Århus hos hende hvor jeg blev coachet – det hjalp, jeg fik drømme jobbet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Trine, og hendes måde at gribe tingene an på.”
“Du skal i hvert tilfælde vide at jeg har været utrolig glad for at komme op til dig, du er meget nem at tale med og man føler sig godt tilpas”.

Mange hilsner og tanker
Hanne

Karrierecoaching

Cand.mag i Kommunikation – Luise

“Jeg havde gennem flere år løbende forsøgt at komme til at arbejde med salg og marketing – jeg havde blandt andet fået skrevet mit speciale færdigt, beskæftiget mig delvist med noget af det jeg gerne ville, men havde også andre jobs som ikke var direkte indenfor mine faglige og personlige interesser, men jeg kunne drage erfaring herfra og der kunne trækkes en rød tråd gennem mit CV trods alt. Da jeg kom til Trine manglede jeg stadig mit ‘første’ fuldtidsjob indenfor salg og marketing, og jeg var begyndt at tvivle på om det kunne lykkes, men fik gennem Trines karriereforløb ryddet tvivlen til side.

Karriereforløbet startede med en profilanalyse og herigennem fik jeg afklaret nogle større grundlæggende spørgsmål og blev bl.a. bekræftet i valg af uddannelse og jobønsker. Jeg fik sat fokus på min fortrukne adfærd og arbejdsopgaver, og blev bevidst omkring værdiafklaring. Efterfølgende blev der sat fokus på konkrete stillingsopslag og ansøgninger, og den første ansøgning med efterfølgende samtalerunder gav mig drømmejobbet, og jeg er i dag salgs- og marketingsassistent i en spændende international virksomhed. Det som Trine særligt hjalp mig med, var den mentale del af processen. Jeg blev mødt med et meget stort engagement, som hjalp mig med at anskue mit forløb og CV i et nyt og bedre lys, og det satte fokus på muligheder frem for begrænsninger. Samtidigt var det meget afklarende, hvilket var med til at fjerne tvivl og frustrationer. Trine var i særdeleshed coachen og rådgiveren der gjorde en stor forskel for mit forløb, og jeg kan derfor anbefale et karriereforløb hos Trine, hvis man står og mangler nye perspektiver, input og støtte, men også afklaring og afgrænsning til en udfordrende jobsituation.”

Luise Søndergaard
Cand.mag i Kommunikation
Salgs- og Marketingassistent

Coaching og træning i jobsamtalen

Teletekniker København – Søren Dahl

“Da jeg havde været til en del samtaler, men stadig ikke havde fået nogle af de job jeg havde søgt – valgte jeg at opsøge Trine, som via en times coaching gav mig en masse gode redskaber, som jeg kunne benytte mig af. Efter endnu en jobsamtale fik jeg drømmejobbet. Så jeg kan kun give Trine mine bedste anbefalinger for uden Trine´s coaching, havde jeg nok stadigvæk ikke fundet mit drømmejob.”

Mvh.
Søren Dahl