KarriereSpot – ny podcast serie

Hvordan lander du drømmejobbet? KarriereSpot, ny podcast serie – tager dig med bag den lukkede dør!

 

Har du egentlig nogensinde undret dig over, hvad der foregår på den anden side af bordet til en jobsamtale, hvad tænker virksomhederne og hvordan får du egentligt dit drømmejob?

 

Karrierespot er en podcast, der sætter spot på jobsamtalens store udfordringer. Headhunter Trine Sangill og Karrierecoach Dorthe Albæk deler ud af deres erfaringer og giver dig konkrete fif til din jobsamtale.

Jobsamtalen

  • Går du jævnligt til jobsamtale og kan du ikke forstå, hvorfor du ikke har fået job endnu?
  • Eller står du overfor din allerførste af slagsen og mangler føling med, hvordan en samtale egentlig foregår?
  • Måske er du endda så heldig at være indkaldt til samtale på drømmejobbet, og trænger til at være bedre forberedt end nogensinde før?

Korte og konkrete

Afsnittene i podcast serien er korte og konkrete, så det rammer lige præcis ned i dit behov. Lyt med og dyk ned i de emner, som er interessante for dig!

 

Trine fra Human Talent i Aarhus og Dorthe fra Albæk i Aalborg, oplever stigende efterspørgsel på træning i jobsamtalen fra kandidater over hele landet, som er villige til at gøre en ekstra indsats for at lande drømmejobbet. Derfor har de sammen udviklet en ny podcast serie på 9 afsnit, som sætter fokus på Job & Karriere – og i første omgang jobsamtalen.

 

Der er dog stadig en del, som ikke har set den mulighed for træning – eller først søger hjælp, når de gentagne gange har fået afslag! Det er jo lidt som at tegne en forsikring, når man står i katastrofen – og det er jo ikke det bedste udgangspunkt.

 

Det er vigtigt at tage et reality tjek – får du ikke det ønskede resultat? Så må der gøres en ekstra indsats og evt. søges professionel hjælp. De velmenende råd fra venner og familie er ikke altid de bedste i situationen.

 

Vi møder alle faggrupper – både direktøren, den nyuddannet akademiker, økonomimedarbejderen etc. Det er nemlig personlig branding det handler om. Vi kan hurtigt spotte, hvad den enkeltes udfordring er, så ét møde med en professionel vil i de fleste tilfælde være nok.

 

Trine Sangill og Dorthe Albæk har mere end 20 års erfaring som headhunter og karrierecoach samt indenfor ledelse og salg.

Lyt med på karriereSpot:

https://itunes.apple.com/dk/podcast/karrierespot/id1400474071

https://www.spreaker.com/show/karrierespot

 

Henvendelse kan ske til:

Trine Sangill – Human Talent T 2990 0025 mail trine@humantalent.dk www.humantalent.dk

Dorthe Albæk – Albæk T 2087 6825 mail dorthe@albaek.nu www.albaek.nu

Har du brug for hjælp til din jobsamtale?