jobbet er DIT – NY BOG OM JOBSAMTALEN

Jobbet er DIT!

Sådan veksler du samtalen til et job.

Få opskriften i vores nye bog – jobbet er DIT.

Jobsamtalen er nok de færrestes livret. Det er jo her, din arbejdsmæssige fremtid kan blive afgjort på alt for kort tid. Hvis der da bare fandets en opskrift på, hvordan man veksler en jobsamtale til et job. Bare rolig. Det gør der faktisk. Og din vekselautomat er lige her.

Som professionel headhunter og coach oplever vi i vores arbejde med rekruttering og karrierecoaching, at kandidater ikke altid er klædt professionelt på til jobsamtalen. Vi oplever kandidater som glemmes i samme øjeblik de går ud af døren. Vi vil hjælpe dig til blive den kandidat der huskes.

Måske har du ikke tænkt over, at virksomheden glæder sig mindst lige så meget til at møde dig, som du gør til at møde dem. Jobsamtalen er et møde mellem to parter, der begge ønsker at få indfriet deres behov. I vores nye bog, hjælper vi dig med at blive helt skarp på dette.

Mere end 7000 lyttere har fået inspiration til jobsamtalen fra vores Podcast “Karrierespot” og flere har efterspurgt vores råd og værktøjer på skrift.

Vi er nu klar med bogen – jobbet er DIT, der henvender sig til alle, der ønsker inspiration til jobsamtalen. Bogen er et opslagsværk, hvor du kan dykke ned i præcis det emne, der er relevant for dig.

 

Du kan forudbestille bogen på trine@humantalent.dk

Vi glæder os til at inspirere dig.

De bedste hilsner

Trine Sangill

Har du brug for sparring omkring din jobsamtale, kan vi også hjælpe dig med det. Læs mere her:

Coaching på jobsamtalen