Rekruttering

Vi er specialister i rekruttering og har mere end 20 års erfaring med at rekruttere funktionærer, ledere, specialister og nøglemedarbejdere til virksomheder indenfor forskellige brancher i Danmark.

Vores proces starter med at lære din virksomhed godt at kende, da det er afgørende for, at vi kan finde den rette medarbejder til lige netop jeres organisation. For at opnå en succesfuld rekruttering, har vi i udvælgelsen fokus på flere faktorer hos kandidaten som kompetencer, personlighed, værdier og holdninger. Vi arbejder professionelt og går ikke på kompromis med kvaliteten. Din virksomhed får en professionel og gennemprøvet rekrutteringsproces.

Vi tilbyder både search (headhunting) og selection (personaleudvælgelse via annoncering) eller en kombination.

Et udpluk af de rekrutteringsprocesser vi har deltaget i:

Projektleder VAM A/SProduktansvarlig Limagrain A/S Økonom Midttrafik  CFO Contigo Print Group A/S HR konsulent Schur International A/S Driftschef Skovdal Nordic Jurist Midttrafik  VVS installatør Risskov EL & VVS  Sekretær/korrespondent til BDO Statsautoriseret Revisor til revisionsfirma Regnskabschef VAM A/S Regnskabsassistent til Horsens HF & VUC  Salgschef til grafisk virksomhed  Kort- og landmålingstekniker VAM A/S  Interim HR manager produktionsvirksomhed Personalesekretær Schur International A/S Produktchef Limagrain A/S Afdelingschef Entreprenørvirksomhed Rektorsekretær Århus Akademi Butikschef dametøj Bygningsingeniør til rådgivende ingeniørfirma Senior projektchef til Entreprenørvirksomhed Pedelmedhjælper Horsens HF & VUC  Materiel- og servicechef VAM A/S  Salgs- og indkøbskoordinator til tekstilvirksomhed

Tillid

Vi ved at du som vores kunde udviser stor tillid til os, når vi rekrutterer til din virksomhed, og derfor sætter vi en ære i at repræsentere din virksomhed professionelt og med stor seriøsitet. Det handler om, at alle ansøgere får et godt indtryk af din virksomhed i hele processen, uanset hvor langt i forløbet de når.

Fordele ved samarbejdet med Human Talent

  • Din virksomhed sparer tid, penge og ressourcer. Human Talent tager sig af hele rekrutteringsforløbet, og sørger for, at rekrutteringen af jeres nye medarbejder, får den fulde opmærksomhed, så I kan koncentrere jer om virksomhedens kerneområde.
  • Hos Human Talent har du samme kontaktperson gennem hele forløbet. Det sikrer dig og ansøgeren, at ingen oplysninger går tabt.
  • Du får en sparringspartner, som ser din virksomhed med andre øjne og en mulighed for, at vende dine tanker omkring jobansøgere.
  • Hos Human Talent holder vi os til det, vi er gode til og derfor, er vi ærlige omkring de opgaver, der ligger uden for vores område.
  • Human Talent følger op på medarbejder- og arbejdsgivertilfredshed henholdsvis 3 og 6 måneder efter ansættelsen.

Fleksibel rekrutteringsproces

Vi tilbyder en fleksibel rekrutteringsproces, hvor vi kan stå for hele processen eller assistere med delydelser som eks. kandidatscreening, search, testning, referencetagning og vurdering af finalekandidaterne. Vi kan hjælpe præcis, dér hvor du som kunde har et behov.