Ledige stillinger

Nedenfor finder du vores aktive stillingsopslag.

Finance Manager til MEDLOG Denmark A/S i Aarhus

Hvis du gerne vil arbejde med økonomi i en nyopstartet afdeling af MEDLOG, så er det præcis denne stilling du skal søge. Vi hedder MEDLOG Denmark A/S, er placeret centralt på Aarhus havn og vores moderselskab, samt primære kunde, er MSC som er verdens andet største containerrederi. Du refererer direkte til Depot Manager, og er med i opstartsfasen af finansafdelingen, hvor du med en sund forretningsforståelse og solidt fagligt håndværk sikrer det økonomiske overblik. Det er vigtigt at du trives i en mindre afdeling, hvor vi sammen løfter i flok.

Controller Assistant at world leading shipping line, MSC Denmark Aarhus

As Controller assistant at MSC, you will first and foremost experience a work day, where change and development, are key words. You will support and report to local management. Through both your independent work and team work you will contribute to further development of both our Finance team and the company.

Områdechef til VAM A/S nye afdelingskontor i Aarhus

Vi udvider med et nyt afdelingskontor i Aarhus. I den forbindelse søger vi en dygtig områdechef, der vil stå i spidsen for at udvikle og vedligeholde virksomhedens aktiviteter i området. Du får stor mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen, og kommer til at arbejde tæt sammen med ledelsen, som gerne lytter til dine ideer.

Økonomi- og regnskabsmedarbejdere til Østjylland

Vores kunder efterspørger løbende dygtige og erfarne medarbejdere til faste stillinger og interim opgaver indenfor økonomi og regnskab.


 

Mange af de opgaver vi arbejder med bliver ikke annonceret. I de tilfælde benytter vi search, netværk, herunder Linkedin og emnebank til at besætte stillingerne. Send dit CV til info@humantalent.dk for at komme i betragtning til de stillinger, der ikke bliver annonceret eller følg vores virksomhedsprofil på LinkedIn.

linkedin