Ledige stillinger

Nedenfor finder du vores aktive stillingsopslag.

Økonomichef til Aarhus Letbane

Har du stærke kompetencer inden for økonomi, er du god til at tilrettelægge administrative processer, og har du ledelseserfaring? Aarhus Letbane I/S søger en dygtig og erfaren Økonomichef med økonomisk baggrund til Danmarks første letbane.

Controller og talknuser til Midtjyske Jernbaner

Selvstændig controller og talknuser søges til en nyoprettet stilling hos Midtjyske Jernbaner. Midtjyske Jernbaner er en virksomhed i rivende udvikling og vækst, hvorfor vi nu søger en dedikeret medarbejder til en nyoprettet stilling i vores administration. Du skal være talknuser og have et analytisk øje, da du bliver ansvarlig for økonomien og den løbende rapportering heraf. Der vil også komme mange andre varierede og spændende opgaver, som du skal tage dig af, så du vil møde et godt, men tempofyldt arbejdsmiljø, hvor kontinuerlige forandringer er en del af hverdagen.  

Økonomi- og regnskabsmedarbejdere til Jylland

Vores kunder efterspørger løbende dygtige og erfarne medarbejdere til faste stillinger og interim opgaver indenfor økonomi og regnskab.


 

Mange af de opgaver vi arbejder med bliver ikke annonceret. I de tilfælde benytter vi search, netværk, herunder Linkedin og emnebank til at besætte stillingerne.

Klik på knappen nedenfor og upload dit CV i vores database

Ansøgningsfrist:
Løbende

 

Du kan også holde dig orienteret omkring de stillinger vi slår op ved, at følge vores virksomhedsprofil på LinkedIn

 

linkedin