Ledige stillinger

Nedenfor finder du vores aktive stillingsopslag.

Controller til Midtjyske Jernbaner – med ansvar for økonomi og rapportering

Selvstændig controller og talknuser søges til en nyoprettet stilling hos Midtjyske Jernbaner. Midtjyske Jernbaner er en virksomhed i rivende udvikling og vækst, hvorfor vi nu søger en dedikeret medarbejder til en nyoprettet stilling i vores administration. Med reference til direktøren vil du indgå i en varieret og alsidig hverdag, hvor du får et tæt samarbejde med dine to kollegaer i afdelingen. Du kan arbejde selvstændigt, da du bliver ansvarlig for økonomien og den løbende rapportering heraf. Du byder ind med præcise analyser, spørgsmål, opfølgning og godt humør i samarbejdet med ledergruppen og bestyrelsen.

Økonomichef til Aarhus Letbane – genopslag

Kan du levere et præcist økonomisk overblik og sikre den daglige drift i en velfungerende økonomifunktion? Som Økonomichef refererer du til den adm. direktør og indgår som en del af ledelsesgruppen hos Aarhus Letbane I/S. Dit primære ansvarsområde er økonomi. Det dækker meget bredt over budgettering, økonomistyring, afrapportering, regnskabsaflæggelse, finansiering (låneoptag hos Kommunekredit) mv.

Økonomi job i Jylland

Vores kunder efterspørger dygtige og erfarne medarbejdere til faste stillinger og interim opgaver indenfor økonomi og regnskab. Vores kunder er private og offentlige virksomheder indenfor mange forskellige brancher. Vi tilbyder mulighed for at blive kontaktet omkring job indenfor dit fagområde.


 

Mange af de opgaver vi arbejder med bliver ikke annonceret. I de tilfælde benytter vi search, netværk, herunder Linkedin og emnebank til at besætte stillingerne.

Klik på knappen nedenfor og upload dit CV i vores database

Ansøgningsfrist:
Løbende

 

Du kan også holde dig orienteret omkring de stillinger vi slår op ved, at følge vores virksomhedsprofil på LinkedIn

 

linkedin