Ledige stillinger

Nedenfor finder du vores aktive stillingsopslag.

Lager- og logistikkoordinator til fotostudie

Som lager- og logistikkoordinator hos Skovdal Nordic får du en alsidig og spændende hverdag i krydsfeltet mellem lager, logistik, koordinering og service. Din arbejdsdag kommer til at veksle mellem praktiske lageropgaver og deltagelse i de daglige koordineringsopgaver i virksomheden.

Produktchef til Limagrain A/S – med en faglig og kommerciel profil

Vi søger en produktchef der med reference til virksomhedens direktør, vil få produktansvar for majs og stå for videreformidling af faglig information inden for produktområdet, internt og eksternt.

Økonomielev – Contigo Print Group

Som Økonomielev hos os kommer du ud i alle kroge af virksomheden Du bliver en del af en meget engageret økonomiafdeling med i alt 3 medarbejdere og du får en bred viden i at drive en succesrig international virksomhed, hvor du vil opleve, at dine kollegaer vil se dig som en vigtig holdspiller.

TILBUDSANSVARLIG nyoprettet stilling – Med lyst til at arbejde i entreprenørbranchen

Brænder du for den samlede tilbudsproces? Og kan du koordinere og danne overblik over hele processen - uden at glemme detaljen i det enkelte tilbud? VAM søger en erfaren og dygtig medarbejder som tilbudsansvarlig og da stillingen er nyoprettet, får du god mulighed for at sætte dit eget præg.

Økonomi- og regnskabsmedarbejdere til Østjylland

Vores kunder efterspørger løbende dygtige og erfarne medarbejdere til faste stillinger og interim opgaver indenfor økonomi og regnskab.


 

Mange af de opgaver vi arbejder med bliver ikke annonceret. I de tilfælde benytter vi search, netværk, herunder Linkedin og emnebank til at besætte stillingerne. Send dit CV til info@humantalent.dk for at komme i betragtning til de stillinger, der ikke bliver annonceret eller følg vores virksomhedsprofil på LinkedIn.

linkedin

 

 

 

Et udpluk af de rekrutteringsprocesser vi har deltaget i:

Produktansvarlig Limagrain A/S Økonom Midttrafik CFO Contigo Print Group A/S HR konsulent Schur International A/S Driftschef Skovdal Nordic Jurist Midttrafik Sekretær/korrespondent til BDO Statsautoriseret Revisor til revisionsfirma Regnskabschef VAM A/S Regnskabsassistent til Horsens HF & VUC • Salgschef til grafisk virksomhed  Kort- og landmålingstekniker VAM A/S Interim HR manager produktionsvirksomhed Personalesekretær Schur International A/S Produktchef Limagrain A/S Afdelingschef Entreprenørvirksomhed Rektorsekretær Århus Akademi Butikschef dametøj Bygningsingeniør til rådgivende ingeniørfirma Senior projektchef til Entreprenørvirksomhed Pedelmedhjælper Horsens HF & VUC  Materiel- og servicechef VAM A/S   Salgs- og indkøbskoordinator til tekstilvirksomhed