Få testet finalekandidaten

Test af kandidater

Ønsker du selv at stå for rekrutteringen af din nye medarbejder?

Vi kan assistere i den afsluttende fase med test og personvurdering. Vi hjælper med at give dig et helhedsbillede af den person du ansætter, så du får et grundigt og nuanceret beslutningsgrundlag for udvælgelse af den bedst egnede kandidat. Det gør vi via en eller flere af følgende muligheder:

  • DiSC personprofilanalyse adfærds- og motivationsprofil
  • Kognitiv evnetest/intelligenstest
  • Personlighedstest
  • Cases – kandidatens faglige dybde undersøges via en konkret opgave
  • Referencetagning – vi kan vejlede og supplere til fyldestgørende referencer

Vores proces

Indledende møde og aftale om assistance fra vores side, hvor vi modtager kontaktoplysninger på de kandidater I ønsker videre til test.

Indledende møde og aftale om assistance fra vores side, hvor vi modtager kontaktoplysninger på de kandidater du ønsker videre til test.

 

 

Indledende møde og aftale om assistance fra vores side, hvor vi modtager kontaktoplysninger på de kandidater I ønsker videre til test.

Vi fremsender links og adgangskoder til kandidaterne, som udfylder de ønskede tests.

 

 

 

Vi giver tilbagemelding og sparer med dig og kandidaten omkring testresultatet i forhold til stillingen. Du får også sparring til optimal onboarding og ledelsesadfærd i forhold til hver  enkel kandidat, så din kommende medarbejder kommer godt fra start.

Vi har stor erfaring og rutine i de anvendte værktøjer, hvilket betyder en professionel, nuanceret og grundig gennemgang til dig og kandidaten.

Test er et supplement til en grundig rekrutteringsproces til gavn for alle involverede parter. Test kan også med fordel anvendes ved intern rekruttering eller medarbejder/lederudvikling.

Vi vejleder dig i hvilken test der med fordel kan anvendes i situationen.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med at afklare kandidatens motivation, styrker og svagheder i forhold til stillingen – telefon 87 45 00 25 eller info@humantalent.dk

 

Fleksibel rekrutteringsproces

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe med dele af rekrutteringsprocessen, f.eks. Search, hvor vi skaber kontakt til de passive og ikke jobsøgende kandidater.